Gjør bruk av fremtidsfullmakten enklere med praktiske opplysninger

Fremtidsfullmakten er et viktig dokument som sikrer at noen du stoler på, kan ta beslutninger på dine vegne når du selv ikke kan. Nå har vi lansert en ny funksjon som vil gjøre livet litt enklere dersom fullmakten en gang skal tas i bruk.

Eksempel på utfylling av praktiske opplysninger i fremtidsfullmakt hos Justify på en mobiltelefon

Hva er den nye funksjonen?

Det er nå mulig å oppgi praktiske opplysninger som hvilke bankforbindelser du har og hvor du har samlet forsikringene dine.

Den som skal håndtere din økonomi dersom du skulle bli alvorlig syk, vil ha stor nytte av en god oversikt over praktiske opplysninger som for eksempel:

 • Bank, aksjer og fond
 • Forsikringer
 • Pensjonsavtaler
 • Eiendom
 • Abonnement og andre avtaler

Tenk deg at du har flere bankkontoer hos ulike banker. Med vår nye funksjon kan du enkelt legge inn informasjon om hver bank, kontonummer, og eventuelle lån eller kreditter. På den måten, slipper din fullmektig å lete gjennom gamle papirer eller ringe rundt til flere banker og andre institusjoner.

Til alles beste at praktiske opplysninger er samlet ett sted

Med alle praktiske opplysninger samlet på ett sted, slipper fullmektigen å lete høyt og lavt for å samle nødvendig informasjon som trengs for å kunne gi god hjelp.

Fordeler for fullmaktsgiver

 • Du kan være trygg på at du har gitt all nødvendig informasjon, uten å bekymre deg for at noe er glemt eller oversett.
 • Du kan enkelt oppdatere eller endre de praktiske opplysningene ved behov.
 • Å vite at fullmektigen har all informasjonen som trengs, gir en ekstra følelse av trygghet og tillit til at praktisk bruk av fremtidsfullmakten blir enklest mulig.

Fordeler for fullmektigen

 • Slipper å bruke tid på innsamling av disse opplysningene.
 • Mindre sjanse for feil eller utelatelser når all informasjon er lett tilgjengelig.
 • Enklere kommunikasjon med andre parter, som banker, forsikringsselskaper eller tjenesteleverandører når fullmektigen har relevante opplysninger samlet.

Sammen gir disse fordelene en mer sømløs og effektiv prosess for alle parter, og sikrer at fullmaktsgiverens ønsker og behov blir ivaretatt på best mulig måte.

Slik virker det

Det er enkelt å legge inn dine praktiske opplysninger enten du har en fremtidsfullmakt hos Justify fra før, eller om du planlegger å lage en.

Dersom du har en fremtidsfullmakt hos Justify fra før

 • Logg inn på Min side
 • Gå til fremtidsfullmakt og velg "Endre"
 • Klikk deg videre til "Praktiske opplysninger" og fyll ut
 • Fullfør og send inn

Hvis du enda ikke har en fremtidsfullmakt

Logg inn og følg veiviseren. Du vil få veiledning steg-for-steg helt til vi har de opplysningenes om trengs for å opprette din fremtidsfullmakt. Du vil alltid ha anledning til å oppdatere dine opplysninger fra Min side senere.

Visste du at mer enn 5000 personer har opprettet sin fremtidsfullmakt hos Justify?

Ved å tilby en advokattjeneste som er helt digital og enkel å forstå, har vi blitt Norges største aktør på fremtidsfullmakter. Justify er de eneste som tilbyr lagring og sikker deling med alle som bør ha tilgang til fremtidsfullmakten. I tillegg har Justify Norges rimeligste tjeneste for fremtidsfullmakter. Opprett din egen fremtidsfullmakt eller les mer her.

La dine nærmeste få vite hva du ønsker

En fremtidsfullmakt er det du trenger for å ta egne valg om din fremtid, dersom du ikke lengre kan ta valg selv.

Les mer om fremtidsfullmakt

Flere artikler

2024-04-10
Stor endring i skattemeldingen for samboere

Har du sjekket skattemeldingen og kanskje har du fått med deg den betydelige endringen som berører mange samboere?

2024-04-04
Nå lanseres Veiviser, en helt ny juridisk rådgivingstjeneste fra Justify

Endelig en tjeneste i Norge som gir deg svar på hva du bør gjøre.

2024-04-04
Fant gode løsninger ved å bruke Veiviser fra Justify

Da brødrene Andreas og Martin Julseth ønsket å finne løsninger på hvordan de, skattemessig og arvemessig, kunne hjelpe sin mor, møtte de en rekke komplekse juridiske spørsmål.

2024-03-24
Ta påskepraten: Tips til samtaler om fremtiden

Mange nordmenn havner i konflikter som en følge av arveoppgjør. Gode samtaler om arv, ønsker og forventninger kan hindre at irritasjon og usikkerhet utvikler seg til konflikt i familien. Men hvordan gjør man det, egentlig?

2024-03-05
Regn ut eierandeler med vår samboerkalkulator

Er det lurt å betale ned på samboeren din sitt lån, eller betale andre utgifter slik at samboeren din kan betale mer ned på lånet sitt? Ved et brudd kommer man da ut av forholdet med færre verdier

2024-03-01
Kjøpe bolig sammen, med ulik egenkapital?

De fleste samboere har ikke helt lik egenkapital ved kjøp av felles bolig, og er usikre på hvordan det skal bli en rettferdig fordeling av eierandeler i boligen.