Endelig en juridisk tjeneste for alle – til en folkelig pris!

Vi tilbyr juridiske tjenester på nett til folk flest på en forståelig måte til en overkommelig pris – og bidrar med trygghet, forutsigbarhet og oppfølging slik at livets nedturer blir litt lettere å håndtere når de inntreffer.

Photo: Roselyn Tirado via UnsplashPhoto: via UnsplashPhoto: Christian Bowen via UnsplashPhoto: Phillip Goldsberry via Unsplash

Fagfolkene bak Justify

Folk flest forbinder juridiske tjenester som utilgjengelige, uforståelige og dyre. Vi skal bidra til å snu opp ned på denne situasjonen!

Dag Josef Foss

Dag Josef Foss

Advokat og daglig leder

Dag Josef startet Justify i 2018. I sitt virke som advokat, så han at det ville være mulig å hjelpe flere ved å koble juss sammen med design og teknologi.

Anett Ravndal

Anett Ravndal

Juridisk

Anett har ansvar for juridisk utvikling i Justify. Hun har bakgrunn som senioradvokat i Kluge advokatfirma og dommerfullmektig i Oslo tingrett.

Sindre Mariero

Sindre Mariero

Økonomi

Sindre har ansvaret for økonomi og administrasjon i Justify. Han er den som oljer maskineriet og sørger for at alle interne prosesser går knirkefritt.

Ole Fredrik Lie

Ole Fredrik Lie

Design

Ole Fredrik har det overordnede ansvaret for design og brukervennlighet i Justify. Han har 14 års erfaring med design av digitale tjenester.

Glenn Henriksen

Glenn Henriksen

Teknologi

Glenn er leder for teknologi og systemutvikling i Justify. Han har over 20 års erfaring med utvikling, drift og IT-sikkerhet.

Solveig Waage

Solveig Waage

Design

Solveig har lang erfaring i designfaget og bidrar med sitt gode overblikk og øye for viktige detaljer gjennom hele designprosessen.

Jørn Myrland

Jørn Myrland

Teknologi

Jørn skriver koden som gjør at Justify enkelt kan brukes på mobil, nettbrett og pc. Han har solid erfaring med webteknologi og brukergrensesnitt.

Kjell Arne Hellum

Kjell Arne Hellum

Teknologi

Kjell jobber til daglig med å bygge Justify sine baksystemer på skybaserte tjenester. Han jobber hardt for at alt det du ikke ser, skal virke knirkefritt.

Tommy Andersen

Tommy Andersen

Teknologi

Tommy er en erfaren utvikler som til daglig jobber med utvikling av brukergrensesnitt i Justify. Han har spisskompetanse på universell utforming.

Maria Johansen

Maria Johansen

HR og administrasjon (praksis)

Maria går siste året på Master i Økonomi og Administrasjon ved UiS og er praktikant hos Justify denne høsten.

Skikkelige folk som du kan stole på

Våre advokater er medlem av Den Norske Advokatforeningen. Det betyr at du som kunde av oss har den samme tryggheten som ved kjøp av tradisjonelle advokattjenester.

Alle som er ansatt i Justify er underlagt taushetsplikt og vi ivaretar ditt personvern. Du kan lese mer om dette i våre brukervilkår, personvernerklæringen og i reglene om god advokatskikk.

Vi stiller svært høye krav til sikkerhet i våre løsninger. Vi har fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å sikre håndteringen og sikkerheten til de dataene vi lagrer. Vi utfører også ekstern validering og testing av våre datasystemer.

Din trygghet er vår høyeste prioritet. Alt vi gjør, gjør vi for kundene våre.

Våre distribusjonspartnere

SpareBank 1

SpareBank 1 er en allianse av selvstendige banker som samarbeider for å hjelpe kundene sine med hverdagsøkonomien. Vi har et aktivt samarbeid med flere av bankene i SpareBank 1 gruppen, hvor vi sammen bidrar til at bankens kunder enkelt kan få bedre orden i privatlivet med juridiske produkter og tjenester fra Justify.

Storebrand

Storebrand er en ledende aktør i det nordiske markedet for langsiktig sparing, forsikring og pensjon. Storebrand tilbyr sine kunder en mulighet til økte kundefordeler ved å tilby Justify sine tjenester som fremtidsfullmakt og digitalt testament, som en del av tjenestetilbudet for smart pensjon.

Eika

Eika Gruppen er finanskonsernet i Norges største allianse av lokalbanker, med over 50 banker som samarbeider. Eika hjelper kundene med å virkeliggjøre deres planer og mål, og tilbyr Justify sine tjenester som en del av sitt totale tjenestetilbud.

DSS

De Samarbeidende Sparebankene (DSS) ble opprettet i 2008 for å utnytte potensialet gjennom felles innkjøp og standardisering. Vi har et aktivt samarbeid med fire av bankene i DSS gruppen, hvor vi sammen bidrar til at bankens kunder enkelt kan få bedre orden i privatlivet med våre produkter og tjenester.

Kontakt oss

Vi har samlet de mest stilte spørsmål og svarene om våre tjenester på support.justify.no

Om du ikke finner svar på dine spørsmål der, er du alltid velkommen til å sende oss en melding fra Min side. Vi vil følge deg opp så snart det lar seg gjøre, og du vil motta et varsel på e-post når din henvendelse er besvart.

Dersom du ikke finner svar på dine spørsmål på hjelpesidene eller har mulighet til å sende en melding fra Min side, kan du ta kontakt på chat. Vi er påkoblet alle hverdager mellom klokken 09.00 - 16.00.

Du kan også sende oss en e-post til post@justify.no