Ansatte i Justify. (Foto: Elisabeth Tønnessen)

Vårt oppdrag er å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle

Hos oss skal det være enkelt å få ting i orden, og ikke minst holde alt oppdatert når livet skjer og ting endrer seg. Vi er med deg hele veien.

Kontakt oss

På hjelpesidene finner du en samling av ofte stilte spørsmål om våre produkter og tjenester.

Om du ikke finner svar på hjelpesidene, kan du sende oss en melding fra Min side. Du vil motta en beskjed på e-post når din melding er besvart.

Dersom du ikke finner svar på dine spørsmål på hjelpesidene eller har mulighet til å sende en melding fra Min side, kan du ta kontakt på chat. Vi er påkoblet alle hverdager mellom klokken 09.00 - 16.00.

Du kan også sende en e-post til support@justify.no eller ringe oss på telefon +47 400 22 731

Menneskene bak Justify

Dag Josef Foss

Dag Josef Foss

CEO / Advokat

Sindre Mariero

Sindre Mariero

COO / CFO

Glenn F. Henriksen

Glenn Henriksen

CTO

Ole Fredrik Lie

Ole Fredrik Lie

CPO

Maren Aadnøy Goa

Maren Aadnøy Goa

CMO

Oddvar Solemsli

Oddvar Solemsli

CCO

Solveig Waage

Solveig Waage

Designer

Trude Sem Langfeldt

Trude Sem Langfeldt

Jurist

Sigbjørn Sakkestad

Sigbjørn Sakkestad

Jurist

Magnus Aspøy

Magnus Aspøy

Jurist

Jørn André Myrland

Jørn Myrland

Utvikler

Kjell Arne Hellum

Kjell Arne Hellum

Utvikler

Tommy Andersen

Tommy Andersen

Utvikler

Tormod Fjeldskår

Tormod Fjeldskår

Utvikler

Andreas Nesheim

Andreas Nesheim

Utvikler

Skikkelige folk som du kan stole på

Våre advokater er medlem av Den Norske Advokatforeningen. Det betyr at du som kunde av oss har den samme tryggheten som ved kjøp av tradisjonelle advokattjenester.

Alle som er ansatt i Justify er underlagt taushetsplikt og vi ivaretar ditt personvern. Du kan lese mer om dette i våre brukervilkår, personvernerklæringen og i reglene om god advokatskikk.

Vi stiller svært høye krav til sikkerhet i våre løsninger. Vi har fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å sikre håndteringen og sikkerheten til de dataene vi lagrer. Vi utfører også ekstern validering og testing av våre datasystemer.

Din trygghet er vår høyeste prioritet. Alt vi gjør, gjør vi for kundene våre.

Våre distribusjonspartnere

SpareBank 1 logo

SpareBank 1 er en allianse av selvstendige banker som samarbeider for å hjelpe kundene sine med hverdagsøkonomien. Vi har et aktivt samarbeid med flere av bankene i SpareBank 1 gruppen, hvor vi sammen bidrar til at bankens kunder enkelt kan få bedre orden i privatlivet med juridiske produkter og tjenester fra Justify.

Storebrand logo

Storebrand er en ledende aktør i det nordiske markedet for langsiktig sparing, forsikring og pensjon. Storebrand tilbyr sine kunder en mulighet til økte kundefordeler ved å tilby Justify sine tjenester som fremtidsfullmakt og digitalt testament, som en del av tjenestetilbudet for smart pensjon.

Eika logo

Eika Gruppen er finanskonsernet i Norges største allianse av lokalbanker, med over 50 banker som samarbeider. Eika hjelper kundene med å virkeliggjøre deres planer og mål, og tilbyr Justify sine tjenester som en del av sitt totale tjenestetilbud.

DSS logo

De Samarbeidende Sparebankene (DSS) ble opprettet i 2008 for å utnytte potensialet gjennom felles innkjøp og standardisering. Vi har et aktivt samarbeid med fire av bankene i DSS gruppen, hvor vi sammen bidrar til at bankens kunder enkelt kan få bedre orden i privatlivet med våre produkter og tjenester.

Lokalbank logo

Solide og langsiktige lokalbanker har vært viktige for verdiskapningen i lokal-samfunnene over hele landet i snart 200 år. Lokalbank er 10 frittstående lokalbanker som samarbeider for å kunne tilby sine kunder de beste tilgjengelige produkter og tjenester, samtidig som de kan opprettholde sin lokale tilstedeværelse.