Fagfolkene bak Justify

Folk flest forbinder juridisk trygghet som utilgjengelig, vanskelig og dyrt. Vi skal bidra til å snu opp ned på denne situasjonen!

Dag Josef Foss

Dag Josef Foss

Advokat og daglig leder

Dag Josef startet Justify i 2018. I sitt virke som advokat, så han at det ville være mulig å hjelpe flere ved å koble juss sammen med design og teknologi.

Sindre Mariero

Sindre Mariero

Økonomi og administrasjon

Sindre har ansvaret for økonomi og administrasjon i Justify. Han er også kontaktperson for våre samarbeidspartnere innen bank og forsikring.

Maren Aadnøy Goa

Maren Aadnøy Goa

Marked og kommunikasjon

Maren er ansvarlig for marked og kommunikasjon. Hun har 20 års erfaring fra kommunikasjonsbyrå, og sikrer at vi når ut til flest mulig mennesker.

Glenn Henriksen

Glenn Henriksen

Teknologi

Glenn er leder for teknologi og systemutvikling i Justify. Han har over 20 års erfaring med utvikling, drift og IT-sikkerhet.

Ole Fredrik Lie

Ole Fredrik Lie

Design

Ole Fredrik har det overordnede ansvaret for produkt og tjenestedesign i Justify. Han har 15 års erfaring med utforming av brukervennlige tjenester.

Solveig Waage

Solveig Waage

Design

Solveig har lang erfaring i designfaget og bidrar med sitt gode overblikk og øye for viktige detaljer gjennom hele designprosessen.

Trude Sem Langfeldt

Trude Sem Langfeldt

Juridisk

Trude har lang erfaring som jurist og bidrar med saksbehandling, kundeoppfølging og produktutvikling i Justify.

Sigbjørn Sakkestad

Sigbjørn Sakkestad

Juridisk

Sigbjørn er en dyktig og trivelig jurist. I Justify jobber han med kundeoppfølging og juridisk kvalitetssikring av produkter og tjenester.

Jørn Myrland

Jørn Myrland

Teknologi

Jørn skriver koden som gjør at Justify enkelt kan brukes på mobil, nettbrett og pc. Han har solid erfaring med webteknologi og brukergrensesnitt.

Kjell Arne Hellum

Kjell Arne Hellum

Teknologi

Kjell jobber til daglig med å bygge Justify sine baksystemer på skybaserte tjenester. Han jobber hardt for at alt det du ikke ser, skal virke knirkefritt.

Tommy Andersen

Tommy Andersen

Teknologi

Tommy er en erfaren utvikler som til daglig jobber med utvikling av brukergrensesnitt i Justify. Han har spisskompetanse på universell utforming.

Tormod Fjeldskår

Tormod Fjeldskår

Teknologi

Tormod jobber for at de tekniske løsningene til Justify kan møte både nåværende og fremtidige behov.

Skikkelige folk som du kan stole på

Våre advokater er medlem av Den Norske Advokatforeningen. Det betyr at du som kunde av oss har den samme tryggheten som ved kjøp av tradisjonelle advokattjenester.

Alle som er ansatt i Justify er underlagt taushetsplikt og vi ivaretar ditt personvern. Du kan lese mer om dette i våre brukervilkår, personvernerklæringen og i reglene om god advokatskikk.

Vi stiller svært høye krav til sikkerhet i våre løsninger. Vi har fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å sikre håndteringen og sikkerheten til de dataene vi lagrer. Vi utfører også ekstern validering og testing av våre datasystemer.

Din trygghet er vår høyeste prioritet. Alt vi gjør, gjør vi for kundene våre.

Våre distribusjonspartnere

SpareBank 1 logo

SpareBank 1 er en allianse av selvstendige banker som samarbeider for å hjelpe kundene sine med hverdagsøkonomien. Vi har et aktivt samarbeid med flere av bankene i SpareBank 1 gruppen, hvor vi sammen bidrar til at bankens kunder enkelt kan få bedre orden i privatlivet med juridiske produkter og tjenester fra Justify.

Storebrand logo

Storebrand er en ledende aktør i det nordiske markedet for langsiktig sparing, forsikring og pensjon. Storebrand tilbyr sine kunder en mulighet til økte kundefordeler ved å tilby Justify sine tjenester som fremtidsfullmakt og digitalt testament, som en del av tjenestetilbudet for smart pensjon.

Eika logo

Eika Gruppen er finanskonsernet i Norges største allianse av lokalbanker, med over 50 banker som samarbeider. Eika hjelper kundene med å virkeliggjøre deres planer og mål, og tilbyr Justify sine tjenester som en del av sitt totale tjenestetilbud.

DSS logo

De Samarbeidende Sparebankene (DSS) ble opprettet i 2008 for å utnytte potensialet gjennom felles innkjøp og standardisering. Vi har et aktivt samarbeid med fire av bankene i DSS gruppen, hvor vi sammen bidrar til at bankens kunder enkelt kan få bedre orden i privatlivet med våre produkter og tjenester.

Lokalbank logo

Solide og langsiktige lokalbanker har vært viktige for verdiskapningen i lokal-samfunnene over hele landet i snart 200 år. Lokalbank er 10 frittstående lokalbanker som samarbeider for å kunne tilby sine kunder de beste tilgjengelige produkter og tjenester, samtidig som de kan opprettholde sin lokale tilstedeværelse.

Kontakt oss

Vi har samlet de mest stilte spørsmål og svarene om våre tjenester på support.justify.no

Om du ikke finner svar på dine spørsmål der, er du alltid velkommen til å sende oss en melding fra Min side. Du vil motta et varsel på e-post når din henvendelse er besvart.

Dersom du ikke finner svar på dine spørsmål på hjelpesidene eller har mulighet til å sende en melding fra Min side, kan du ta kontakt på chat. Vi er påkoblet alle hverdager mellom klokken 09.00 - 16.00.

Du kan også sende oss en e-post til post@justify.no