Tjenesten for de viktige valgene i livet

På samme måte som nettbank har gjort det enkelt å håndtere penger, gjør Justify det enkelt å ordne de avtalene og formelle dokumentene som betyr noe for deg og dine.

En mor som kysser sitt lille barn. Foto: Paul Hanaoka, Unsplash

Enten du har truffet ditt livs kjærlighet og er på vei til å bli etablert. Eller harmonien tar slutt og du starter på nytt. Eller du ser frem til roligere dager og innser at du snart må overlate roret til andre.

Justify hjelper deg å trygt navigere gjennom alle livets faser, slik at du kan ta de gode valgene som gjør det vanskelige litt enklere.

Menneskene bak Justify

Dag Josef Foss

Dag Josef Foss

Advokat og daglig leder

Dag Josef startet Justify i 2018. I sitt virke som advokat, så han store og udekkede behov i markedet for juridiske tjenester. Foruten sin spisskompetanse på det juridiske fagfeltet, har han også en lidenskap og interesse for teknologi, innovasjon og design.

dag@justify.no , LinkedIn

Anett Ravndal

Anett Ravndal

Juridisk

Anett har det overordnede ansvaret for juss i Justify. Hun har bakgrunn som senioradvokat i Kluge advokatfirma og dommerfullmektig i Oslo tingrett. Hun er også sertifisert som mekler av Advokatforeningen.

anett@justify.no , LinkedIn

Glenn Henriksen

Glenn Henriksen

Teknologi

Glenn er leder for teknologi og systemutvikling i Justify. Han har over 20 års erfaring med utvikling, drift og IT-sikkerhet som konsulent for selskaper som EVRY, Capgemini og Knowit.

glenn@justify.no , LinkedIn , Twitter

Ole Fredrik Lie

Ole Fredrik Lie

Design

Ole Fredrik har det overordnede ansvaret for design og brukervennlighet i Justify. Han har bakgrunn som interaksjonsdesigner med 14 års erfaring i selskaper som Capgemini, Idean og Bouvet.

olefredrik@justify.no , LinkedIn , Twitter

Sindre Mariero

Sindre Mariero

Marked

Sindre er ansvarlig for marked, økonomi og administrasjon i Justify. Han har over 15 års erfaring innen økonomi og IT-sikkerhet fra selskaper som Xerox og Simplify.

sindre@justify.no , LinkedIn , Twitter

Kjell Arne Hellum

Kjell Arne Hellum

Utvikling

Kjell jobber til daglig med å bygge Justify sine løsninger på skybaserte tjenester. Han er utdannet som sivilingeniør i datateknikk på UiS og har god erfaring fra konsulentbransjen, hvor han har jobbet på prosjekter for kunder som Sjøfartsdirektoratet og Equinor.

kjell@justify.no , LinkedIn , Twitter

Jørn Myrland

Jørn Myrland

Utvikling

Jørn skriver den koden som gjør at Justify oppleves som enkelt å bruke både på mobil, nettbrett og pc. Han har solid erfaring som konsulent og har tidligere vært fagleder for teknologi i konsulentselskapet Solv.

jorn@justify.no , LinkedIn , Twitter

Solveig Waage

Solveig Waage

Design

Solveig er en viktig bidragsyter gjennom hele designprosessen i Justify. Hun er utdannet mediegrafiker og har 14 års erfaring som designer fra selskaper som Cappelen Damm, Oceaneering og Kolumbus.

solveig@justify.no , LinkedIn

Tommy Kjær Andersen

Tommy Andersen

Utvikling

Tommy bidrar med sin spisskompetanse på universell utforming og implementering av brukergrensesnitt i Justify. Han har bakgrunn som utvikler fra selskaper som Idean, PlayDesign og Destino.

tommy@justify.no , LinkedIn , Twitter

Våre distribusjonspartnere

SpareBank 1

SpareBank 1 er en allianse av selvstendige banker som samarbeider for å hjelpe kundene sine med hverdagsøkonomien. Vi har et aktivt samarbeid med flere av bankene i SpareBank 1 gruppen, hvor vi sammen bidrar til at bankens kunder enkelt kan få bedre orden i privatlivet med tjenester som samboerkontrakt, fremtidsfullmakt og digitalt testament.

Storebrand

Storebrand er en ledende aktør i det nordiske markedet for langsiktig sparing, forsikring og pensjon. Storebrand tilbyr sine kunder en mulighet til økte kundefordeler ved å tilby Justify sine tjenester som fremtidsfullmakt og digitalt testament, som en del av tjenestetilbudet for smart pensjon.

Eika

Eika Gruppen er finanskonsernet i Norges største allianse av lokalbanker, med over 50 banker som samarbeider. Eika hjelper kundene med å virkeliggjøre deres planer og mål, og tilbyr Justify sine tjenester som en del av sitt totale tjenestetilbud.

Et selskap du kan stole på

Justify består av teknologiselskapet Justify AS og Justify Advokatfirma AS. Våre advokater er medlem av Den Norske Advokatforeningen. Det betyr at du som kunde av oss har den samme tryggheten som ved kjøp av tradisjonelle advokattjenester.

Alle våre advokater og ansatte er underlagt taushetsplikt og vi ivaretar ditt personvern. Du kan lese mer om dette i våre brukervilkår, personvernerklæringen og i reglene om god advokatskikk.

Vi stiller høye krav til sikkerhet i våre løsninger. Vi har fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å sikre håndteringen og sikkerheten til de dataene vi lagrer. Vi utfører også ekstern validering og testing av våre datasystemer.

Kontakt oss

Vi har samlet de mest stilte spørsmål og svarene om våre tjenester på support.justify.no

Om du ikke finner svar på dine spørsmål der, er du alltid velkommen til å sende oss en melding fra Min side. Vi vil følge deg opp så snart det lar seg gjøre, og du vil motta et varsel på e-post når din henvendelse er besvart.

Dersom du ikke finner svar på dine spørsmål på hjelpesidene eller har mulighet til å sende en melding fra Min side, kan du ta kontakt på chat. Vi er påkoblet alle hverdager mellom klokken 09.00 - 16.00.

Du kan også sende oss en e-post til post@justify.no