Om oss

Justify har som mål å gjøre juss mer tilgjengelig for folk flest. For å få til dette mener vi det er nødvendig å tenke nytt om hvordan juridiske tjenester leveres.

Vi ser et stort behov for å gjøre det enklere å håndtere vanlige juridiske problemstillinger som de fleste vil møte i løpet av et liv. Vi har samlet et sterkt tverrfaglig team som arbeider med å bryte ned kompleksitet for å presentere våre brukere med relevante og forståelige valg tilpasset den enkeltes situasjon.

Det er også behov for mer kunnskap og hjelp til mestring når det skal treffes viktige beslutninger i privatlivet. Som en del av dette, arbeider teamet med å sette fokus på behov for endringer og modernisering av dagens regelverk.

Justify består av teknologiselskapet Justify AS og Justify Advokatfirma AS. Våre advokater er medlem av Den Norske Advokatforeningen. Det betyr at du som bruker hos oss har den samme tryggheten som ved kjøp av tradisjonelle advokattjenester.

Alle våre advokater og ansatte er underlagt taushetsplikt og vi ivaretar ditt personvern. Du kan lese mer om dette i våre brukervilkår, personvernerklæringen og i reglene om god advokatskikk.

Vi stiller høye krav til sikkerhet i våre løsninger. Vi har fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å sikre håndteringen og sikkerheten til de dataene vi lagrer. Vi utfører også ekstern validering og testing av våre datasystemer.

Henvendelser

For generelle henvendelser, kan du ta kontakt på vår chat.

Spørsmål vedrørende investeringsmuligheter i Justify kan rettes til investor@justify.no

Er du interessert i en av våre ledige stillinger, kan du ta kontakt på jobb@justify.no

Forespørsler om intervju og oppslag i media og presse kan sendes til presse@justify.no

Besøksadresse

Bryggerikaien 24
4014 Stavanger
-> Se på kartet

Kongens gate 12
0153 Oslo
-> Se på kartet