Ansatte i Justify. (Foto: Elisabeth Tønnessen)

Vårt oppdrag er å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle

Hos oss skal det være enkelt å få ting i orden, og ikke minst holde alt oppdatert når livet skjer og ting endrer seg. Vi er med deg hele veien.

Menneskene bak Justify

Dag Josef Foss

Dag Josef Foss

Advokat og daglig leder

Dag Josef startet Justify i 2018. I sitt virke som advokat, så han at det ville være mulig å hjelpe flere ved å koble juss sammen med design og teknologi.

Sindre Mariero

Sindre Mariero

Økonomi og administrasjon

Sindre har utdanning innen IT og økonomi og har 20 års erfaring fra salg og ledelse. I Justify har han ansvar for administrasjon og drift.

Oddvar Solemsli

Oddvar Solemsli

Salg

Oddvar er sivilingeniør, bedriftsøkonom og har en master i energi- og miljøøkonomi. Han har 35 års erfaring fra internasjonalt salg og ledelse i flere bransjer.

Maren Aadnøy Goa

Maren Aadnøy Goa

Marked og kommunikasjon

Maren er ansvarlig for marked og kommunikasjon. Hun har 20 års erfaring fra kommunikasjonsbyrå, og sikrer at vi når ut til flest mulig mennesker.

Glenn F. Henriksen

Glenn Henriksen

Teknologi

Glenn er leder for teknologi og systemutvikling i Justify. Han har over 20 års erfaring med utvikling, drift og IT-sikkerhet.

Ole Fredrik Lie

Ole Fredrik Lie

Design

Ole Fredrik har ansvar for produktutvikling og tjenestedesign i Justify. Han har 17 års erfaring innen design av brukervennlige digitale tjenester.

Solveig Waage

Solveig Waage

Design

Solveig har lang erfaring i designfaget og bidrar med sitt gode overblikk og øye for viktige detaljer gjennom hele designprosessen.

Trude Sem Langfeldt

Trude Sem Langfeldt

Juridisk

Trude er en erfaren jurist som besitter omfattende kompetanse innen saksbehandling, kundeoppfølging og produktutvikling i Justify.

Sigbjørn Sakkestad

Sigbjørn Sakkestad

Juridisk

Sigbjørn er jurist i Justify hvor han arbeider med produktutvikling og oppfølging av våre kunder.

Magnus Aspøy

Magnus Aspøy

Juridisk

Magnus er jurist i Justify, hvor han arbeider med produktutvikling og oppfølging av våre kunder. Han har jobbet som advokatfullmektig og jurist i offentlig sektor.

Jørn André Myrland

Jørn Myrland

Teknologi

Jørn skriver koden som gjør at Justify enkelt kan brukes på mobil, nettbrett og pc. Han har solid erfaring med webteknologi og brukergrensesnitt.

Kjell Arne Hellum

Kjell Arne Hellum

Teknologi

Kjell jobber til daglig med å bygge Justify sine baksystemer på skybaserte tjenester. Han jobber hardt for at alt det du ikke ser, skal virke knirkefritt.

Tommy Andersen

Tommy Andersen

Teknologi

Tommy er en erfaren utvikler som til daglig jobber med utvikling av brukergrensesnitt i Justify. Han har spisskompetanse på universell utforming.

Tormod Fjeldskår

Tormod Fjeldskår

Teknologi

Tormod jobber for at de tekniske løsningene til Justify kan møte både nåværende og fremtidige behov.

Andreas Nesheim

Andreas Nesheim

Teknologi

Andreas er en utvikler med stor interesse innenfor teknologi. Han sørger for at de tekniske systemene sviver og at nye tjenester raskt er tilgjengelige.

Skikkelige folk som du kan stole på

Våre advokater er medlem av Den Norske Advokatforeningen. Det betyr at du som kunde av oss har den samme tryggheten som ved kjøp av tradisjonelle advokattjenester.

Alle som er ansatt i Justify er underlagt taushetsplikt og vi ivaretar ditt personvern. Du kan lese mer om dette i våre brukervilkår, personvernerklæringen og i reglene om god advokatskikk.

Vi stiller svært høye krav til sikkerhet i våre løsninger. Vi har fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å sikre håndteringen og sikkerheten til de dataene vi lagrer. Vi utfører også ekstern validering og testing av våre datasystemer.

Din trygghet er vår høyeste prioritet. Alt vi gjør, gjør vi for kundene våre.

Våre distribusjonspartnere

SpareBank 1 logo

SpareBank 1 er en allianse av selvstendige banker som samarbeider for å hjelpe kundene sine med hverdagsøkonomien. Vi har et aktivt samarbeid med flere av bankene i SpareBank 1 gruppen, hvor vi sammen bidrar til at bankens kunder enkelt kan få bedre orden i privatlivet med juridiske produkter og tjenester fra Justify.

Storebrand logo

Storebrand er en ledende aktør i det nordiske markedet for langsiktig sparing, forsikring og pensjon. Storebrand tilbyr sine kunder en mulighet til økte kundefordeler ved å tilby Justify sine tjenester som fremtidsfullmakt og digitalt testament, som en del av tjenestetilbudet for smart pensjon.

Eika logo

Eika Gruppen er finanskonsernet i Norges største allianse av lokalbanker, med over 50 banker som samarbeider. Eika hjelper kundene med å virkeliggjøre deres planer og mål, og tilbyr Justify sine tjenester som en del av sitt totale tjenestetilbud.

DSS logo

De Samarbeidende Sparebankene (DSS) ble opprettet i 2008 for å utnytte potensialet gjennom felles innkjøp og standardisering. Vi har et aktivt samarbeid med fire av bankene i DSS gruppen, hvor vi sammen bidrar til at bankens kunder enkelt kan få bedre orden i privatlivet med våre produkter og tjenester.

Lokalbank logo

Solide og langsiktige lokalbanker har vært viktige for verdiskapningen i lokal-samfunnene over hele landet i snart 200 år. Lokalbank er 10 frittstående lokalbanker som samarbeider for å kunne tilby sine kunder de beste tilgjengelige produkter og tjenester, samtidig som de kan opprettholde sin lokale tilstedeværelse.

Kontakt oss

På hjelpesidene finner du en samling av ofte stilte spørsmål om våre produkter og tjenester.

Om du ikke finner svar på hjelpesidene, kan du sende oss en melding fra Min side. Du vil motta en beskjed på e-post når din melding er besvart.

Dersom du ikke finner svar på dine spørsmål på hjelpesidene eller har mulighet til å sende en melding fra Min side, kan du ta kontakt på chat. Vi er påkoblet alle hverdager mellom klokken 09.00 - 16.00.

Du kan også sende en e-post til support@justify.no eller ringe oss på telefon +47 400 22 731