Selvbetjent, digitalt og trygt

Vi har gjort det enkelt for deg å lage juridiske dokumenter av høy kvalitet, til en rimeligere pris enn hos andre advokater.

Bror og søster som tar vare på hverandre

Testament

Les mer om testament
Lykkelig samboerpar

Samboerkontrakt

  • Samboerkontrakt som er kvalitetssikret av advokat
  • Verktøy som hjelper dere med eierandeler i bolig
  • Få veiledning og signer med BankID. Ingen behov for papirer
Les mer om samboerkontrakt
En gammel og blid mann

Fremtidsfullmakt

Les mer om fremtidsfullmakt

Fordeler med Justify

Med Justify får du samlet din juridiske trygghet på ett sted. Du registrerer deg med BankID og betaler med Vipps. Enklere blir det ikke.

Enkelt og selvbetjent

Enkelt og selvbetjent

En digital veileder vil vise deg beste praksis og ulike valgmuligheter. Enkelt og greit

Sikret av advokat

Sikret av advokat

En advokat vil gjennomgå og vurdere dine valg, slik at din trygghet alltid er ivaretatt

Tilgjengelig og oppdatert

Tilgjengelig og oppdatert

Ved endringer i din livssituasjon, kan du enkelt oppdatere dine avtaler fra Min side

Vanlige spørsmål

Vi mener at alle bør ha tilgang til juridiske tjenester av høy kvalitet, og har derfor utviklet helt ny teknologi som hjelper deg å kartlegge en stor del av situasjonen din selv. Tiden til våre advokater kan derfor brukes til juridisk kvalitetssjekk av sluttproduktet, i stedet for å innhente detaljer rundt din situasjon og skrive dokumenter.

Ja, du kan endre, legge til eller fjerne detaljer uten ekstra kostnad. Med Justify Premium får du mulighet til å gjøre endringer i alle dine tjenester. Kvalitetssikring av advokat og utsendelse av nye dokumenter er inkludert. Justify Premium er inkludert i en 1 års periode fra du kjøper en tjeneste.

Om du ønsker å videreføre Justify Premium etter de første 12 månedene, kan du aktivere en forlengelse for kr 590,– per år. Abonnementet kan aktiveres for ett eller flere år om gangen.

Dersom du ikke skulle ønske å videreføre ditt Justify Premium abonnement, vil du uansett ha tilgang på et kostnadsfritt basisabonnement. Justify Basis er et gratis abonnement som inkluderer tilgang på Min side, sikker lagring av dine dokumenter samt varslingstjeneste. Du kan når som helst oppgradere fra Justify Basis til Justify Premium.

Med Justify kan du kartlegge din situasjon ved å svare på noen enkle spørsmål. Du får veiledning underveis og vil få skreddersydd dokumenter tilpasset dine preferanser og din livssituasjon.

Justify vil gi deg beskjed ved endringer i lovverket som vil ha betydning for deg.

Du vil få mulighet til å kommunisere med Justify sine advokater dersom du har spørsmål knyttet til arv, testament eller samboerforhold.

Din juridiske sikkerhet til være samlet på ett sted. På Min side vil du ha tilgang til å kunne se dine dokumenter og gjøre endringer og tilpasninger ved behov.

Ja. Alle samtaler med oss er underlagt taushetsplikt og vi følger Advokatforeningens regler for god advokatskikk.

Mer informasjon om hvordan vi håndterer dine data, finner du i personvernerklæringen.

Søk i flere spørsmål og svar