Illustrasjonsfoto av en person som bruker sikker lagring av dokumenter hos Justify

Sikker digital lagring av viktige dokumenter

Med en digital safe kan du lagre alle dine viktigste dokumenter på ett sted. Velg hvem som skal ha tilgang og del dokumentene trygt med BankID.

Sikker lagring av dine viktigste dokumenter

Nå kan du få tilgang til din egen digitale safe hos Justify – uten kostnad. Her kan du legge dine viktigste dokumenter som kontrakter, attester og kvitteringer. Så har du det samlet på ett sted.

Ved å samle alle dine viktigste dokumenter på ett sted, kan du være trygg på at informasjonen er tilgjengelig når du trenger det. Dokumentene lagres kryptert innenfor EU.

Del dokumentene trygt og enkelt med BankID

Om du ønsker å dele et dokument med noen, skjer dette trygt og enkelt med BankID. Dette betyr i praksis at du kan være trygg på at dokumentene deles med rett person, ettersom vedkommende må autentisere seg med BankID for å få tilgang til innholdet du har delt.

Den du deler dokumentet med får tilgang ved å logge inn med sin BankID, og det er derfor ingen behov for brukernavn eller passord.

Gratis for alle brukere av Justify

Tjenesten leveres uten kostnad og krever kun BankID for innlogging. Ved å benytte tjenesten, må du akseptere Justify sine vilkår for bruk av tjenesten.

Registrer deg gratis her