Sikker digital lagring av viktige dokumenter

Med en digital safe kan du lagre alle dine viktigste dokumenter på ett sted. Velg hvem som skal ha tilgang og del dokumentene trygt med BankID.

En person som bruker Justify sin tjeneste for digital lagring på en iPhone

Sikker lagring av dine viktigste dokumenter

Nå kan du få tilgang til din egen digitale safe hos Justify – uten kostnad. Her kan du legge dine viktigste dokumenter som kontrakter, attester og kvitteringer. Så har du det samlet på ett sted.

Ved å samle alle dine viktigste dokumenter på ett sted, kan du være trygg på at informasjonen er tilgjengelig når du trenger det. Dokumentene lagres kryptert innenfor EU.

Del dokumentene trygt og enkelt med BankID

Om du ønsker å dele et dokument med noen, skjer dette trygt og enkelt med BankID. Dette betyr i praksis at du kan være trygg på at dokumentene deles med rett person, ettersom vedkommende må autentisere seg med BankID for å få tilgang til innholdet du har delt.

Den du deler dokumentet med får tilgang ved å logge inn med sin BankID, og det er derfor ingen behov for brukernavn eller passord.

Gratis for alle brukere av Justify

Tjenesten leveres uten kostnad og krever kun BankID for innlogging. Ved å benytte tjenesten, må du akseptere Justify sine vilkår for bruk av tjenesten.

Registrer deg gratis her.

Flere artikler

2024-04-10
Stor endring i skattemeldingen for samboere

Har du sjekket skattemeldingen og kanskje har du fått med deg den betydelige endringen som berører mange samboere?

2024-04-04
Nå lanseres Veiviser, en helt ny juridisk rådgivingstjeneste fra Justify

Endelig en tjeneste i Norge som gir deg svar på hva du bør gjøre.

2024-04-04
Fant gode løsninger ved å bruke Veiviser fra Justify

Da brødrene Andreas og Martin Julseth ønsket å finne løsninger på hvordan de, skattemessig og arvemessig, kunne hjelpe sin mor, møtte de en rekke komplekse juridiske spørsmål.

2024-03-24
Ta påskepraten: Tips til samtaler om fremtiden

Mange nordmenn havner i konflikter som en følge av arveoppgjør. Gode samtaler om arv, ønsker og forventninger kan hindre at irritasjon og usikkerhet utvikler seg til konflikt i familien. Men hvordan gjør man det, egentlig?

2024-03-05
Regn ut eierandeler med vår samboerkalkulator

Er det lurt å betale ned på samboeren din sitt lån, eller betale andre utgifter slik at samboeren din kan betale mer ned på lånet sitt? Ved et brudd kommer man da ut av forholdet med færre verdier

2024-03-01
Kjøpe bolig sammen, med ulik egenkapital?

De fleste samboere har ikke helt lik egenkapital ved kjøp av felles bolig, og er usikre på hvordan det skal bli en rettferdig fordeling av eierandeler i boligen.