Nå lanseres Veiviser, en helt ny juridisk rådgivingstjeneste fra Justify

Endelig en tjeneste i Norge som gir deg svar på hva du bør gjøre.

Et hvitt gjerde i en hage og tekst på bildet som sier: Naboen krever at jeg flytter gjerdet. Hva gjør jeg nå?

Juss er et komplisert fag og konklusjonene oppleves ikke alltid som rettferdige og dessverre kan det være dyrt å gå til en advokat for å finne ut om du har retten på sin side. Derfor har vi utviklet Veiviser. En tjeneste hvor du får gode og tydelig råd fra en advokat, til en fast, lav pris.

Med Veiviser fra Justify kan du få svar på hva du bør gjøre med et spørsmål eller sak, og få en god vurdering. Ved hjelp av kunstig intelligens vil vi kartlegge din situasjon og du vil få en skriftlig vurdering og anbefaling fra våre jurister.

Du kan med andre ord, sitte hjemme og beskrive din sak. Etter noen dager vil du motta en skriftlig rapport med anbefaling om saken din og hva du bør gjøre videre. Vi kan løse mye, gi deg svar, men ikke på alt. Veiviser kan spare deg for frustrasjon, konflikt og uforutsigbare advokatkostnader. Alt kvalitetssikres av våre jurister, slik at du kan være trygg på at rådene du får er gode.

Brødrene Andreas og Martin var usikre på det juridiske knyttet til arv og skatt, da de ønsket å hjelpe sin mor. Etter å ha testet Veiviser fra Justify var deres respons:

«Lavterskel tjeneste for å få overblikk i en litt kaotisk situasjon. Hjelpsomt å få svar på hvilke muligheter og rettigheter man har uten å starte opp et kostbart advokatforhold først. Vi fikk 3 potensielle løsninger. Det var langt mer enn jeg hadde forventet og kvaliteten var høy. Vi fikk svar på det jeg lurte på, og en løsning som vi kunne bruke.»  

Veiviser – en juridisk rådgivningsjeneste fra Justify

Det er ikke alltid lett å vite om du har jussen på din side eller hvordan du skal gå frem med en sak. Med Veiviser får du råd fra en advokat om hvordan saken din står seg juridisk og hvordan du burde gå fram.

Les mer

Flere artikler

2024-04-10
Stor endring i skattemeldingen for samboere

Har du sjekket skattemeldingen og kanskje har du fått med deg den betydelige endringen som berører mange samboere?

2024-04-04
Fant gode løsninger ved å bruke Veiviser fra Justify

Da brødrene Andreas og Martin Julseth ønsket å finne løsninger på hvordan de, skattemessig og arvemessig, kunne hjelpe sin mor, møtte de en rekke komplekse juridiske spørsmål.

2024-03-24
Ta påskepraten: Tips til samtaler om fremtiden

Mange nordmenn havner i konflikter som en følge av arveoppgjør. Gode samtaler om arv, ønsker og forventninger kan hindre at irritasjon og usikkerhet utvikler seg til konflikt i familien. Men hvordan gjør man det, egentlig?

2024-03-05
Regn ut eierandeler med vår samboerkalkulator

Er det lurt å betale ned på samboeren din sitt lån, eller betale andre utgifter slik at samboeren din kan betale mer ned på lånet sitt? Ved et brudd kommer man da ut av forholdet med færre verdier

2024-03-01
Kjøpe bolig sammen, med ulik egenkapital?

De fleste samboere har ikke helt lik egenkapital ved kjøp av felles bolig, og er usikre på hvordan det skal bli en rettferdig fordeling av eierandeler i boligen.

2024-02-23
Advokatens gavetips: Forskudd på arv!

Har du midler til å hjelpe yngre generasjoner med økte renter eller høye levekostnader? Da er advokat Trude Sem Langfeldt sikker i sin sak: – Ikke sitt på verdier du ikke trenger hvis arvingene trenger arven nå!