Illustrasjonsfoto: Sønn hjelper mamma med å få orden på avtaler med Justify.

Nyhet! Nå kan du hjelpe dine nærmeste med å lage en fremtidsfullmakt

Vi har gleden av å introdusere en ny løsning som gjør det mulig å opprette en fremtidsfullmakt på vegne av dine kjære. Dette er en mulighet mange av våre kunder har etterlyst, for å hjelpe personer som trenger litt ekstra assistanse.

Hvorfor dette verktøyet?

Flere tusen nordmenn har allerede benyttet seg av Justify for å sikre sine rettigheter gjennom en fremtidsfullmakt. Nå gjør vi det enda enklere å hjelpe familiemedlemmer og andre nærstående med å få dette viktige dokumentet i orden.

Flere har kontaktet oss og ytret et ønske om å kunne assistere sine nærmeste med opprettelsen av en fremtidsfullmakt. Vi erkjenner at behovet er stort, særlig for personer som av ulike årsaker ikke kan opprette en fremtidsfullmakt helt på egenhånd, enten det er på grunn av manglende tilgang til BankID eller andre begrensninger.

En familie som snakker om viktige valg for fremtiden

Her kan du lage en fremtidsfullmakt

Nå er det endelig mulig å opprette en fremtidsfullmakt på vegne av nærstående som trenger hjelp til å komme i gang.

Les om fremtidsfullmakt ->

Slik fungerer det

Vi har som mål å gjøre prosessen med å opprette fremtidsfullmakt enkel, trygg og rimelig for alle. Vi tilbyr veiledning gjennom hele prosessen, fra opprettelse til signatursjekk, og sikrer at dokumentet blir lagret trygt.

Viktige detaljer

Det er ikke lenger nødvendig at den som gir fullmakt har tilgang til sin egen BankID. Fullmaktsgiver må imidlertid være i stand til å forstå hva det innebærer å signere en fremtidsfullmakt, og dokumentet skal signeres på papir av fullmaktsgiver og to vitner.

Vi i Justify er stolte over å kunne tilby denne nye funksjonen, og håper at det vil gjøre det enda enklere for våre brukere å sikre sine nærmeste. Som alltid, står vi klare til å assistere dere med eventuelle spørsmål eller utfordringer underveis.