Fant gode løsninger ved å bruke Veiviser fra Justify

Da brødrene Andreas og Martin Julseth ønsket å finne løsninger på hvordan de, skattemessig og arvemessig, kunne hjelpe sin mor, møtte de en rekke komplekse juridiske spørsmål.

En mann bruker tjenesten Veiviser på en laptop

De ønsket å refinansiere lån uten å pådra seg høy rente og samtidig sikre morens trygghet. Andreas benyttet seg av Veiviser, en nylig lansert tjeneste fra Justify. "Vi visste at vi trengte profesjonell veiledning, men var usikre på hvor vi skulle begynne. Veiviseren til Justify virket som den perfekte løsningen for å hjelpe oss med å navigere gjennom de komplekse juridiske spørsmålene vi stod overfor," utdyper Andreas.

Veiviseren gjennomførte en grundig analyse av deres situasjon og ga klare anbefalinger og råd om mulige løsninger, fra skattemessige implikasjoner til arvemessige spørsmål. "Svaret vi fikk kom raskt og var grundig utarbeidet. Det viste en god forståelse av problemet og kom med tre ulike løsninger," sier Andreas etter å ha fått rapporten.

Med Veiviserens hjelp kunne brødrene finne den beste løsningen for å hjelpe sin mor uten å pådra seg unødvendige advokatutgifter. Deres historie står som et eksempel på viktigheten av å velge rett samarbeidspartner for å sikre en trygg og rettferdig løsning.

Som de har erfart, kan Justify og Veiviser være den tjenesten som gir svar på hva du bør gjøre.

"Det var langt mer enn jeg hadde forventet, og kvaliteten på det vi mottok var høy. Vi er meget imponert over tjenesten."  

Veiviser – en juridisk rådgivningsjeneste fra Justify

Det er ikke alltid lett å vite om du har jussen på din side eller hvordan du skal gå frem med en sak. Med Veiviser får du råd fra en advokat om hvordan saken din står seg juridisk og hvordan du burde gå fram.

Les mer

Flere artikler

2024-04-10
Stor endring i skattemeldingen for samboere

Har du sjekket skattemeldingen og kanskje har du fått med deg den betydelige endringen som berører mange samboere?

2024-04-04
Nå lanseres Veiviser, en helt ny juridisk rådgivingstjeneste fra Justify

Endelig en tjeneste i Norge som gir deg svar på hva du bør gjøre.

2024-03-24
Ta påskepraten: Tips til samtaler om fremtiden

Mange nordmenn havner i konflikter som en følge av arveoppgjør. Gode samtaler om arv, ønsker og forventninger kan hindre at irritasjon og usikkerhet utvikler seg til konflikt i familien. Men hvordan gjør man det, egentlig?

2024-03-05
Regn ut eierandeler med vår samboerkalkulator

Er det lurt å betale ned på samboeren din sitt lån, eller betale andre utgifter slik at samboeren din kan betale mer ned på lånet sitt? Ved et brudd kommer man da ut av forholdet med færre verdier

2024-03-01
Kjøpe bolig sammen, med ulik egenkapital?

De fleste samboere har ikke helt lik egenkapital ved kjøp av felles bolig, og er usikre på hvordan det skal bli en rettferdig fordeling av eierandeler i boligen.

2024-02-23
Advokatens gavetips: Forskudd på arv!

Har du midler til å hjelpe yngre generasjoner med økte renter eller høye levekostnader? Da er advokat Trude Sem Langfeldt sikker i sin sak: – Ikke sitt på verdier du ikke trenger hvis arvingene trenger arven nå!