Leder for marked og kommunikasjon

Vi søker en engasjert og erfaren kommunikatør med solid erfaring innen kommersiell merkevarebygging.

Hvem vi ser etter

Vi søker deg som er dyktig på kommunikasjon og evner å jobbe både strategisk og operativt med markedsføring. Du vil få en ledende og sentral rolle i selskapet og stor frihet til å kunne påvirke din egen arbeidsdag.

Din rolle i selskapet

Du vil få ansvar for videreutvikling og gjennomføring av vår markedsstrategi og ha det overordnede ansvaret for å planlegge og koordinere alle eksterne markedsaktiviteter.

Du vil sitte i førersetet og ha en ledende rolle i etablering og utvikling av samarbeid med eksterne byråer som kan hjelpe oss på veien mot våre ambisiøse mål.

Ansatte i Justify. Foto: Elisabeth Tønnessen

Dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Ønskede kvalifikasjoner

Hva vi kan tilby

Om Justify

Folk flest forbinder juridiske tjenester som utilgjengelige, uforståelige og dyre. Vi skal bidra til å snu helt opp ned på denne situasjonen ved å tilby nettbaserte og selvbetjente løsninger – på en forståelig måte til en overkommelig pris.

Når jobben vi gjør oppleves som engasjerende, faglig utfordrende og meningsfull så er det forbausende lett å komme seg opp av senga om morgenen!

Men jobb er ikke alt! I tillegg er vi lekende og nysgjerrige mennesker som med lidenskap, humor og gjensidig tillit utfordrer hverandre til å tenke utenfor boksen for å strekke oss enda litt lengre.

Sammen utvikler vi en en lett og ledig, raus og robust kultur.

Er det deg vi søker etter?

Vi ser frem til å høre fra deg! Søknad og CV sendes til sindre@justify.no

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.