Er du vår nye utvikler?

Vi er på utkikk etter deg som enten kan programmere i JavaScript og er komfortabel med moderne rammeverk som React eller Vue, eller kan programmere i C# og finner veien rundt ASP.NET (gjerne Core).

Det er ekstra kjekt hvis du treffer på begge, men vi forlanger det ikke. I hovedtrekk har vi React på front-end og ASP.NET Core på backenden, med alt kjørende i skyen på Microsoft Azure. Men vi er mer interessert i dine evner til å lære, enn spesifikk teknologisk kunnskap.

Vi kunne slengt godt rundt oss med buzzwords om hva vi jobber med og hvordan, men det hele koker ned til at vi lever i den skarpe enden av faget vårt. Vi legger vekt på moderne metoder innen utvikling og har fokus på å få ting gjort på en god og effektiv måte.

Ditt fokus vil være å bidra til kvalitet i de tjenestene vi skal levere til sluttbrukerne – ikke på fakturerbare timer.

I hverdagen jobber vi tett på hverandre – vi tror på tverrfaglige team uten siloer. Derfor ønsker vi noen som trives med andre mennesker, og er flink til å kommunisere på både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Vi har, i all beskjedenhet, noen av de skarpeste hodene i distriktet og kan gi deg et fantastisk miljø til å vokse i, både faglig og sosialt.

Du vil bli en del av en åpen og inkluderende gjeng som brenner for å lage brukervennlige løsninger med en kvalitet som mange vil misunne oss. Du vil få tid til å leke og lære i arbeidstiden. Din kunnskap vil bli en av våre viktigste verdier. Den skal vi ta vare på og dyrke.

Vår onboardingprosess kan enklest oppsummeres i følgende klipp

Vi vet hvor viktig det er å ha det bra på jobb. Derfor vil vi gi deg de verktøyene du trenger for å gjøre hverdagen behagelig og effektiv. Du vil få en ledelse som forstår teknologi. Og du vil bli en del av et fellesskap hvor du vil bli tatt på alvor som systemutvikler. Vi verdsetter personlig mangfold og skal ha et miljø hvor du skal føle deg trygg og hørt.

I tillegg til et rivende bra faglig miljø har vi naturligvis ting på stell når det gjelder pensjonsordninger, mobil, forsikringer og slikt. Alle våre teamkollegaer får en personlig utviklingskonto man kan bruke til det man selv synes gir noe igjen til seg selv eller teamet. Enten det er ny playstation til møterommet, kurs man gjerne vil dra på eller utstyr man vil lære mer om (hører vi noen si drone?).

Innovation Dock

Majoriteten av oss holder til i flotte lokaler nede på Innovation Dock i Stavanger, men vi har også kontorer i Kongens gate i Oslo, dersom du bor på Østlandet og ikke ønsker å flytte på deg.

Vi vil gi deg alt du trenger for å ha det inspirerende og gøy på jobb.

Fordi vi tror at trivsel, entusiasme og skaperglede er helt avgjørende for å lykkes.

Meningsfylte arbeidsdager

Å jobbe hos Justify betyr at du får frihet til å bruke kunnskapen din istedenfor å sitte i lange møter. Arbeidet vi gjør, vil gi stor samfunnsnyttig gevinst.

Faglig utvikling

Vi vil gi deg inspirasjon, støtte og de verktøyene du trenger for å få fart på din faglige utvikling. Samtidig forventer vi at du er entusiastisk og sulten på å lære.

Byens beste lokaler

Vi holder til på Bryggerikaien 24 hos Innovation Dock. Det betyr at du kan slenge ut fiskestangen og nyte frisk sjøbris fra en fluktstol i lunsjen. Så ofte du vil.

Lønn som du kan leve av

Du vil få en rettferdig og god lønn for arbeidet. Å jobbe i en startup kan nemlig kombineres med sunn økonomi og et godt og balansert liv. Det er helt sant.

Høres dette ut som noe som kan passe for deg? Ta kontakt via chatboblen nede til høyre på skjermen, eller send noen ord om deg selv på e-post til glenn@justify.no

Vi ser frem til å høre fra deg!