Er du vår nye front-end utvikler?

Vi søker en engasjert webutvikler som er lidenskapelig opptatt av å skape gode brukeropplevelser.

I Justify vil du få en sentral rolle i utformingen av nye og spennende digitale tjenester. Du vil bli en del av et team bestående av høyt kompetente mennesker innenfor ulike fagområder.

Ditt fokus vil være å bidra til kvalitet i de tjenestene vi skal levere til sluttbrukerne – ikke på fakturerbare timer eller lange og endeløse møter.

I hverdagen jobber vi tett på hverandre – vi tror på tverrfaglige team uten siloer. Derfor ønsker vi noen som trives med andre, og er flink til å kommunisere på både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Som front-end utvikler er det naturligvis viktig at du har god kompetanse på HTML, CSS og JavaScript. Du bør også ha god peiling på universell utforming og en generelt god forståelse for brukervennlighet på nett.

Du vet hvordan front-end kode bør struktureres slik at det blir håndterbart å gjøre endringer over tid. Det er en fordel om du har erfaring med hva som er god praksis for kildekodehåndtering og kvalitetskontroll på kode.

Du vil bli en del av en åpen og inkluderende gjeng som brenner for å lage brukervennlige løsninger med en kvalitet som mange vil misunne oss. Du vil få tid til å leke og lære i arbeidstiden. Din kunnskap vil bli en av våre viktigste verdier. Den skal vi ta vare på og dyrke.

Noen vil kanskje si at vår siste ansettelse, Kjell Arne, fant seg raskt til rette hos oss.

Du vil få erfarne og dedikerte designere som en del av teamet ditt. Ditt ansvarsområde vil være å sikre at teamets visjon materialiseres i et delikat sluttprodukt som kjører uten feil i moderne nettlesere.

Vi har, i all beskjedenhet, noen av de skarpeste hodene i distriktet og kan gi deg et fantastisk miljø til å vokse i, både faglig og sosialt.

Vi vet hvor viktig det er å ha det bra på jobb. Derfor vil vi gi deg de verktøyene du trenger for å gjøre hverdagen behagelig og effektiv. Du vil få en ledelse som forstår teknologi og design. Vi verdsetter personlig mangfold og skal ha et miljø hvor du skal føle deg trygg og hørt.

I tillegg til et rivende bra faglig miljø har vi naturligvis ting på stell når det gjelder pensjonsordninger, mobil, forsikringer og slikt. Alle våre teamkollegaer får en personlig utviklingskonto man kan bruke til det man selv synes gir noe igjen til seg selv eller teamet. Enten det er ny playstation til møterommet, kurs man gjerne vil dra på eller utstyr man vil lære mer om (hører vi noen si drone?).

Innovation Dock

Vi holder til i lyse og flotte lokaler på Innovation Dock i Stavanger. Vi har også kontorplasser i Kongens gate 12 i Oslo sentrum. Vi ønsker den rette kandidaten velkommen, enten du ruller eller skarrer på R'en :-)

Vi vil gi deg alt du trenger for å ha det inspirerende og gøy på jobb.

Fordi vi tror at trivsel, entusiasme og skaperglede er helt avgjørende for å lykkes.

Meningsfylte arbeidsdager

Å jobbe hos Justify betyr at du får frihet til å bruke kunnskapen din istedenfor å sitte i lange møter. Arbeidet vi gjør, vil gi stor samfunnsnyttig gevinst.

Faglig utvikling

Vi vil gi deg inspirasjon, støtte og de verktøyene du trenger for å få fart på din faglige utvikling. Samtidig forventer vi at du er entusiastisk og sulten på å lære.

Byens beste lokaler

Vi holder til på Bryggerikaien 24 hos Innovation Dock. Det betyr at du kan slenge ut fiskestangen og nyte frisk sjøbris fra en fluktstol i lunsjen. Så ofte du vil.

Lønn som du kan leve av

Du vil få en rettferdig og god lønn for arbeidet. Å jobbe i en startup kan nemlig kombineres med sunn økonomi og et godt og balansert liv. Det er helt sant.

Høres dette ut som noe som kan passe for deg? Ta kontakt via chatboblen nede til høyre på skjermen, eller send noen ord om deg selv på e-post til glenn@justify.no

Vi ser frem til å høre fra deg!