Ledig stilling som digital markedsfører

Vi er på jakt etter en kreativ, strukturert og erfaren markedsfører med teft for effektiv kommunikasjon.

I Justify har vi en drøm om å gjøre juridiske tjenester like selvfølgelige, tilgjengelige og forståelige for folk flest som bank og forsikring.

Vi tilbyr juridiske tjenester på nett til folk flest på en forståelig måte til en overkommelig pris – og bidrar med trygghet, forutsigbarhet og oppfølging slik at livets nedturer blir litt lettere å håndtere når de inntreffer.

Som digital markedsfører i Justify vil du få ansvar for planlegging og gjennomføring av markedsaktiviteter mot nye og eksisterende kunder. Du vil blant annet sitte i førersetet rundt kampanjer, ta hånd om sosiale medier, skrive tekster til egne nettsider og artikler om relevante tema.

Kandidaten vi ser etter har relevant erfaring, et godt språk og en utmerket sans for tydelig kommunikasjon som treffer og berører målgruppene.

I Justify vil du få mulighet til å forme og utvikle din egen arbeidshverdag. Vi tror på frihet under ansvar og har en uformell kultur hvor trivsel, læring og eksperimentering står sentralt.

Innovation Dock

Vi holder til i flotte lokaler på Innovation Dock i Stavanger Øst.

I hverdagen jobber vi tett på hverandre – vi tror på tverrfaglige team uten siloer. Derfor ønsker vi at du trives med andre mennesker, og er flink til å kommunisere på både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. 

Du vil bli en del av en åpen og inkluderende gjeng som brenner for å lage brukervennlige løsninger med kunden i fokus. Du vil få tid til å leke og lære i arbeidstiden. Din kunnskap vil bli en av våre viktigste verdier. Den skal vi ta vare på og dyrke. 

Vi vil gi deg alt du trenger for å ha det inspirerende og gøy på jobb.

Fordi vi tror at trivsel, entusiasme og skaperglede er helt avgjørende for å lykkes.

Meningsfylte arbeidsdager

Å jobbe hos Justify betyr at du får frihet til å bruke kunnskapen din istedenfor å sitte i lange møter. Arbeidet vi gjør, vil gi stor samfunnsnyttig gevinst.

Faglig utvikling

Vi vil gi deg inspirasjon, støtte og de verktøyene du trenger for å få fart på din faglige utvikling. Samtidig forventer vi at du er entusiastisk og sulten på å lære.

Byens beste lokaler

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler hos Innovation Dock i Stavanger Øst. Her ligger alt til rette for god trivsel på arbeidsplassen.

Gode betingelser

Du vil få en rettferdig og god lønn som er tilpasset din erfaring og dine kvalifikasjoner. Vi vil legge til rette for et godt og balansert liv.

Høres dette ut som en stilling som kan passe for deg? Skriv noen ord om hvorfor du har lyst på denne jobben, legg ved din CV og send på e-post til olefredrik@justify.no

Alle søknader vil behandles konfidensielt. Vi ser frem til å høre fra deg :)