Er du vår nye designer?

Vi er på jakt etter en sylskarp designer med teft for godt design som virker – og begeistrer brukerne.

Som designer i Justify vil du bli en del av en åpen og inkluderende gjeng som brenner for å lage delikate og brukervennlige løsninger innen et svært spennende fagområde. Tjenestene som vi utvikler vil muliggjøre at helt vanlige folk vil få enklere tilgang på juridisk hjelp. Dette mener vi vil gi en stor samfunnsnyttig gevinst.

De viktigste egenskapene vi ser etter i en ny designer er nysgjerrighet, lekenhet og evne til å se problemstillinger fra andres perspektiv. Om du i tillegg er flink med ord, er dette et stort pluss.

I hverdagen jobber vi tett på hverandre – vi tror på tverrfaglige team uten siloer. Derfor ønsker vi noen som trives med andre mennesker, og er flink til å kommunisere på både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Utover å ha gode egenskaper innen kommunikasjon, må du beherske moderne prototypingsverktøy (som Adobe XD, Figma eller tilsvarende). Det er også et pluss om du har peiling på teknologiske muligheter og begrensninger på web. Har du i tillegg erfaring med HTML og CSS, så er det helt topp.

Ditt fokus vil alltid være å bidra til kvalitet i de tjenestene vi skal levere til sluttbrukerne – ikke på fakturerbare timer, endeløse møter eller lange tilbudspresentasjoner.

Vi har, i all beskjedenhet, noen av de skarpeste hodene i distriktet og kan gi deg et fantastisk miljø til å vokse i, både faglig og sosialt.

Vår onboardingprosess kan enklest oppsummeres i følgende klipp

Vi vet hvor viktig det er å ha det bra på jobb. Derfor vil vi gi deg de verktøyene du trenger for å gjøre hverdagen behagelig og effektiv. Du vil få en ledelse som forstår design. Og du vil bli en del av et fellesskap hvor du vil bli tatt på alvor som designer, enten du identifiserer deg som UX designer, interaksjonsdesigner eller visuell designer. Vi verdsetter personlig mangfold og skal ha et miljø hvor du skal føle deg trygg og hørt.

I tillegg til et rivende bra faglig miljø har vi naturligvis ting på stell når det gjelder pensjonsordninger, mobil, forsikringer og slikt. Alle våre teamkollegaer får en personlig utviklingskonto man kan bruke til det man selv synes gir noe igjen til seg selv eller teamet. Enten det er ny playstation til møterommet, kurs man gjerne vil dra på eller utstyr man vil lære mer om (hører vi noen si drone?).

Innovation Dock

Majoriteten av oss holder til i flotte lokaler nede på Innovation Dock i Stavanger, men vi har også kontorer i Kongens gate i Oslo, dersom du bor på Østlandet og ikke ønsker å flytte på deg.

Vi vil gi deg alt du trenger for å ha det inspirerende og gøy på jobb.

Fordi vi tror at trivsel, entusiasme og skaperglede er helt avgjørende for å lykkes.

Meningsfylte arbeidsdager

Å jobbe hos Justify betyr at du får frihet til å bruke kunnskapen din istedenfor å sitte i lange møter. Arbeidet vi gjør, vil gi stor samfunnsnyttig gevinst.

Faglig utvikling

Vi vil gi deg inspirasjon, støtte og de verktøyene du trenger for å få fart på din faglige utvikling. Samtidig forventer vi at du er entusiastisk og sulten på å lære.

Byens beste lokaler

Vi holder til på Bryggerikaien 24 hos Innovation Dock. Det betyr at du kan slenge ut fiskestangen og nyte frisk sjøbris fra en fluktstol i lunsjen. Så ofte du vil.

Lønn som du kan leve av

Du vil få en rettferdig og god lønn for arbeidet. Å jobbe i en startup kan nemlig kombineres med sunn økonomi og et godt og balansert liv. Det er helt sant.

Høres dette ut som noe som kan passe for deg? Ta kontakt via chatboblen nede til høyre på skjermen, eller send noen ord om deg selv på e-post til olefredrik@justify.no

Vi ser frem til å høre fra deg!