Er du vår nye advokat?

Vi er på utkikk etter deg som  har den juridiske metoden på plass og vil være med å utforske nye og bedre måter å levere juridiske tjenester på.

Det er ekstra kjekt hvis du er en dreven teknolog i tillegg, men vi forventer det ikke. Det viktigste er at du har interesse for teknologi og motiveres av mulighetsrommet i det å kombinere teknologi med dine juridiske ferdigheter.

I  hovedtrekk har vi behov for flere stødige fagpersoner som brenner for å gjøre juss mer tilgjengelig og hjelpe folk ta gode juridiske valg i sine privatliv.

Det er et pluss om du har noen års erfaring og er kjent med privatrettslige disipliner som arv, familierett og skifte. Men vi er mer interessert i dine evner til å lære, enn spesifikk kunnskap om enkelte fagområder. 

Vi kunne slengt godt rundt oss med buzzwords om hva vi jobber med og hvordan, men det hele koker ned til at vi gjør noe som ingen har gjort før oss i bransjen. Det krever at vi har stålkontroll på jussen i det vi skal levere, men samtidig at vi klarer å fri oss fra hvordan dette er gjort tidligere og finne bedre veier til mål innenfor de reguleringene som gjelder for juridiske tjenester.

Her kan du se hvordan vi jobber for å gjøre jussen enklere

Ditt fokus vil være å bidra til kvalitet i de tjenestene vi skal levere til sluttbrukerne – ikke på fakturerbare timer.

I hverdagen jobber vi tett på hverandre – vi tror på tverrfaglige team uten siloer. Derfor ønsker vi noen som trives med andre mennesker, og er flink til å kommunisere på både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. 

Vi har, i all beskjedenhet, noen av de skarpeste hodene i distriktet for utvikling av digitale tjenester og kan gi deg et fantastisk miljø til å vokse i, både faglig og sosialt.

Du vil bli en del av en åpen og inkluderende gjeng som brenner for å lage brukervennlige løsninger med en kvalitet som mange vil misunne oss. Du vil få tid til å leke og lære i arbeidstiden. Din kunnskap vil bli en av våre viktigste verdier. Den skal vi ta vare på og dyrke. 

Vi vet hvor viktig det er å ha det bra på jobb. Derfor vil vi gi deg de verktøyene du trenger for å gjøre hverdagen behagelig og effektiv.  Du vil få en ledelse som forstår teknologi. Og du vil bli en del av et fellesskap hvor du vil bli tatt på alvor både som person og fagperson. Vi verdsetter personlig mangfold og skal ha et miljø hvor du skal føle deg trygg og hørt.

I tillegg til et rivende bra faglig miljø har vi naturligvis ting på stell når det gjelder pensjonsordninger, mobil, forsikringer og slikt. Alle våre teamkollegaer får en personlig utviklingskonto som kan brukes til det du synes gir noe igjen til deg selv eller teamet. Enten det er ny programvare du vil utforske, kurs du gjerne vil dra på for å lære nye ferdigheter eller utstyr du vil lære mer om (hører vi noen si drone?). 

Innovation Dock

Majoriteten av oss holder til i flotte lokaler nede på Innovation Dock i Stavanger, men vi har også kontorer i Kongens gate i Oslo, dersom du bor på Østlandet og ikke ønsker å flytte på deg.

Vi vil gi deg alt du trenger for å ha det inspirerende og gøy på jobb.

Fordi vi tror at trivsel, entusiasme og skaperglede er helt avgjørende for å lykkes.

Meningsfylte arbeidsdager

Å jobbe hos Justify betyr at du får frihet til å bruke kunnskapen din istedenfor å sitte i lange møter. Arbeidet vi gjør, vil gi stor samfunnsnyttig gevinst.

Faglig utvikling

Vi vil gi deg inspirasjon, støtte og de verktøyene du trenger for å få fart på din faglige utvikling. Samtidig forventer vi at du er entusiastisk og sulten på å lære.

Byens beste lokaler

Vi holder til på Bryggerikaien 24 hos Innovation Dock. Det betyr at du kan slenge ut fiskestangen og nyte frisk sjøbris fra en fluktstol i lunsjen. Så ofte du vil.

Lønn som du kan leve av

Du vil få en rettferdig og god lønn for arbeidet. Å jobbe i en startup kan nemlig kombineres med sunn økonomi og et godt og balansert liv. Det er helt sant.

Høres dette ut som noe som kan passe for deg? Ta kontakt via chatboblen nede til høyre på skjermen, eller send noen ord om deg selv på e-post til dag@justify.no

Vi ser frem til å høre fra deg!