Ledig stilling som advokat

Justify er fremtidens juridiske tjeneste. Hos oss jobber advokater, designere og utviklere tett, med et felles mål om å skape en bedre verden hvor juridisk kunnskap er tilgjengelig for alle.

I Justify har vi en drøm om å gjøre juridiske tjenester like selvfølgelige, tilgjengelige og forståelige for folk flest som bank og forsikring.

Vi tilbyr juridiske tjenester på nett til folk flest på en forståelig måte til en overkommelig pris – og bidrar med trygghet, forutsigbarhet og oppfølging slik at livets nedturer blir litt lettere å håndtere når de inntreffer.

Som advokat i Justify vil du få mulighet til å kombinere dine juridiske ferdigheter med gode verktøy og prosesser som gjør juss mer tilgjengelig for folk flest.

Det er et pluss om du har noen års erfaring og er dreven innen privatrettslige disipliner som arv, familierett og skifte. Men vi er mest interessert i dine evner til å lære og motivasjon, enn spesifikk kunnskap om enkelte fagområder. 

Innovation Dock

Vi holder til i flotte lokaler på Innovation Dock i Stavanger Øst.

Ditt fokus som advokat vil være å bidra til kvalitet i de tjenestene vi skal leverer til sluttbrukerne – ikke på fakturerbare timer.

I hverdagen jobber vi tett på hverandre – vi tror på tverrfaglige team uten siloer. Derfor ønsker vi noen som trives med andre mennesker, og er flink til å kommunisere på både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. 

Vi har, i all beskjedenhet, noen av de skarpeste hodene i distriktet for utvikling av digitale tjenester og kan gi deg et fantastisk miljø til å vokse i, både faglig og sosialt.

Du vil bli en del av en åpen og inkluderende gjeng som brenner for å lage brukervennlige løsninger med kunden i fokus. Du vil få tid til å leke og lære i arbeidstiden. Din kunnskap vil bli en av våre viktigste verdier. Den skal vi ta vare på og dyrke. 

Vi vil gi deg alt du trenger for å ha det inspirerende og gøy på jobb.

Fordi vi tror at trivsel, entusiasme og skaperglede er helt avgjørende for å lykkes.

Meningsfylte arbeidsdager

Å jobbe hos Justify betyr at du får frihet til å bruke kunnskapen din istedenfor å sitte i lange møter. Arbeidet vi gjør, vil gi stor samfunnsnyttig gevinst.

Faglig utvikling

Vi vil gi deg inspirasjon, støtte og de verktøyene du trenger for å få fart på din faglige utvikling. Samtidig forventer vi at du er entusiastisk og sulten på å lære.

Byens beste lokaler

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler hos Innovation Dock i Stavanger Øst. Her ligger alt til rette for god trivsel på arbeidsplassen.

Gode betingelser

Du vil få en rettferdig og god lønn som er tilpasset din erfaring og dine kvalifikasjoner. Vi vil legge til rette for et godt og balansert liv.

Høres dette ut som noe som kan passe for deg? Skriv noen ord om deg selv, legg ved din CV og send på e-post til dag@justify.no

Alle søknader vil behandles konfidensielt. Vi ser frem til å høre fra deg :)