Søker engasjert advokat til unikt fagmiljø

Justify er fremtidens juridiske tjeneste. Hos oss jobber advokater, designere og utviklere tett, med et felles mål om å skape en bedre verden hvor juridisk kunnskap er tilgjengelig for alle.

Vi bygger en helt ny type tjeneste som gjøre det enkelt og trygt for alle å ta gode livsvalg for seg og sine. Det er bare begynnelsen.

Vi opplever sterk vekst og er på utkikk etter deg som har den juridiske metoden på plass, og i tillegg blir motivert av kunne hjelpe folk med den del av jussen som berører oss alle og trigger på muligheten til å utforske det ukjente.

Det er ekstra kjekt hvis du er en dreven teknolog eller designer, men vi forventer det ikke. Det viktigste er at du har interesse for teknologi og motiveres av mulighetsrommet i det å kombinere teknologi med dine juridiske ferdigheter.

I hovedtrekk har vi behov for flere stødige fagpersoner som brenner for å gjøre juss mer tilgjengelig og bidra til at flere får orden på de avtalene og dokumentene som er viktige for å ha orden privatlivet.

Det er et pluss om du har noen års erfaring og er dreven innen privatrettslige disipliner som arv, familierett og skifte. Men vi er mest interessert i dine evner til å lære og motivasjon, enn spesifikk kunnskap om enkelte fagområder. 

Innovation Dock

Vi holder til i flotte lokaler på Innovation Dock i Stavanger Øst.

Ditt fokus som advokat vil være å bidra til kvalitet i de tjenestene vi skal leverer til sluttbrukerne – ikke på fakturerbare timer.

I hverdagen jobber vi tett på hverandre – vi tror på tverrfaglige team uten siloer. Derfor ønsker vi noen som trives med andre mennesker, og er flink til å kommunisere på både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. 

Vi har, i all beskjedenhet, noen av de skarpeste hodene i distriktet for utvikling av digitale tjenester og kan gi deg et fantastisk miljø til å vokse i, både faglig og sosialt.

Du vil bli en del av en åpen og inkluderende gjeng som brenner for å lage brukervennlige løsninger med en kvalitet som mange vil misunne oss. Du vil få tid til å leke og lære i arbeidstiden. Din kunnskap vil bli en av våre viktigste verdier. Den skal vi ta vare på og dyrke. 

Siden vi bygger et team i verdensklasse som jobber tett på tvers av flere fagområder, er det ønskelig at du er lokalisert i Stavanger-regionen. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Vi vil gi deg alt du trenger for å ha det inspirerende og gøy på jobb.

Fordi vi tror at trivsel, entusiasme og skaperglede er helt avgjørende for å lykkes.

Meningsfylte arbeidsdager

Å jobbe hos Justify betyr at du får frihet til å bruke kunnskapen din istedenfor å sitte i lange møter. Arbeidet vi gjør, vil gi stor samfunnsnyttig gevinst.

Faglig utvikling

Vi vil gi deg inspirasjon, støtte og de verktøyene du trenger for å få fart på din faglige utvikling. Samtidig forventer vi at du er entusiastisk og sulten på å lære.

Byens beste lokaler

Vi holder til på Bryggerikaien 12 hos Innovation Dock. Det betyr at du kan slenge ut fiskestangen og nyte frisk sjøbris fra en fluktstol i lunsjen. Så ofte du vil.

Lønn som du kan leve av

Du vil få en rettferdig og god lønn for arbeidet. Å jobbe i en startup kan nemlig kombineres med sunn økonomi og et godt og balansert liv. Det er helt sant.

Høres dette ut som noe som kan passe for deg? Ta kontakt via chatboblen nede til høyre på skjermen, eller send noen ord om deg selv på e-post til dag@justify.no

Vi ser frem til å høre fra deg!