Alltid rett. Alltid oppdatert.

Dine juridiske avtaler er ferskvare og bør oppdateres når
du flytter ut.
du får samboer.
dere får barn.
du gifter deg.
dere blir eldre.
du vil dele.
du flytter ut.
Et kjærestepar som holder hender. Photo: Unsplash

Ubegrenset antall oppdateringer

Avtaler som tilpasser seg et liv i endring

Kostnadsfritt i 12 måneder

Ved kjøp av et produkt får du 1 års abonnement inkludert

Null forpliktelser. Ingen bindingstid

Velg selv om du ønsker å videreføre ditt abonnement

Alt du trenger for kun

kr 39 / mnd

Kjøper du et av våre produkter, får du 12 måneder fri bruk inkludert i prisen. Abonnementet fornyes etter det første året og løper til det sies opp.

hva er inkludert?

Sikker lagring av dine avtaler

Ubegrenset antall oppdateringer

Veiledning og faglige råd

Varsling ved behov for oppdateringer

Advokat som følger opp og kvalitetssikrer dine avtaler

Veiledning til dine nærmeste ved alvorlig sykdom eller død

Vanlige spørsmål

Dine formelle avtaler og dokumenter er ferskvare og må holdes oppdatert etter hvert som det skjer større endringer i ditt liv. Dette kan for eksempel være ved flytting i ny bolig, inngåelse av samboerskap, ekteskap, eller tilskudd av et nytt familiemedlem.

Ved å ha et abonnement, vil du automatisk få beskjed når dine dokumenter bør oppdateres. Endringene gjør du enkelt selv fra Min side. Når du er ferdig, vil en advokat se over og kontrollere at valgene du har gjort er i orden, juridisk sett. Alt vil bli sikkert lagret, slik at du eller dine etterkommere vil ha full tilgang når det trengs.

Et 12 måneders abonnement med fri bruk er inkludert i prisen når du kjøper et produkt hos Justify. Deretter er prisen er kr 39/mnd. Abonnementet fornyes med et årlig trekk og løper til det sies opp.

Nei. Abonnementet har ingen bindingstid, og vil belastes med et årlig trekk til det sies opp.

Nei. Abonnementet dekker sikker lagring og mulighet for å gjøre endringer i alle produkter som du har kjøpt fra Justify.

Det er helt ok dersom du ikke ønsker å fortsette med ditt abonnement. Dersom du sier opp abonnementet, vil du få tilbud om å laste ned dine dokumenter kostnadsfritt.

Dersom du har et digitalt testament eller fremtidsfullmakt som er sikkert lagret hos Justify, må dette tilbakekalles eller sendes i retur til deg før abonnementet kan avsluttes. Dette er for din egen sikkerhet.

Dersom du skulle ha behov for å få tilsendt signerte originaldokumenter, kan dette ordnes mot et frakt -og administrasjonsgebyr.

Flere spørsmål og svar